3 jul 2017

Wij Maken Het Onderwijs is  Henk Paul Hegeman tegengekomen. Een inspirerende ondernemer en docent. In het door hem zelf ontwikkelde programma: ‘Ik ga ondernemen’ brengt hij de jongeren van ROC A12 en kinderen van PO Het Sterrenbos de skills van het ondernemen bij.

Gedurende het Ikgaondernemen Bizz Talent programma zijn 12 getalenteerde Studenten van ROC A12 een eigen onderneming gestart.

Op 19 april hebben zij hun bedrijf gepresenteerd aan het publiek d.m.v. het Beursplein. De ondernemer van het jaar verkiezing was de feestelijke afsluiting van het programma.

‘Ik ga ondernemen’ staat voor doelgericht werken, zelfstandigheid, innovatief vermogen en commercieel denken. Bij ROC A12 staat de beroepspraktijk dicht naast het beroepsonderwijs. Het afstemmen van theorie en praktijk speelt daarbij een belangrijke rol. Met het digitale platform ‘ikgaondernemen’ leren studenten wat er omgaat in ‘hun’ branche en de branches weten wat er speelt bij de studenten van ROC A12. Het bereidt studenten voor om een succesvolle stap te maken van ondernemend talent naar volwassen ondernemerschap.

Wij delen dit gave initiatief graag met jullie: kijk voor meer info op: Ikgaondernemen