7 jun 2016

 “Het gaat er niet om dat je een truc leert, maar dat je je een truc eigen maakt”

WIJ ontbijten heeft een boeiende uitwisseling opgeleverd. Een inspirerende manier om met elkaar te netwerken. Netwerken is kennismaken, delen en ook vragen. We sloten af met vragen aan elkaar:

Pieternel: Ik kom graag in contact met bedrijven uit de regio die hulp kunnen gebruiken bij verandervraagstukken. Ik ben freelance organisatieadviseur en geloof dat ontwikkeling van een organisatie begint bij persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en teams.

Tom: Ik zoek MBO-scholen die behoefte hebben aan een innovatievere reflectiemethodiek om reflectie-moeheid tegen te gaan. MBO-studenten zijn zeer generaliserend gesproken minder taalvaardig en hebben meer baat bij een creatieve, visuele methodiek. Daar wil ik met het SpiegelWeb wat in gaan betekenen.

Phoebe: Wie wil meedenken met mijn aanbod/ nieuwe werk; Steekwoorden verbinden – van elkaar leren – meerdere generaties?

Bernadette: .Wil je met mij meedenken over projecten die ik kan begeleiden? Ik zoek projecten waarin bedrijfsleven, onderwijs en overheid samenwerken, zodat leerlingen en medewerkers groeien en ondernemerschap wortelt.

 

Het samen ontbijten is ons zo goed bevallen dat we elkaar 27 juni opnieuw zien tijdens een lunchbijeenkomst bij Mam’s. We gaan dan aan de slag met: Wat is ieders vraag en we denken met elkaar mee mbv “durf te vragen”.

Welkom wanneer je op 27 juni wilt aansluiten.